ADSL Altyapı VDSL Modem Kullanımı

sonmugiwara

Hectopat
Selamun Aleykum.

Aboneliğimi değiştireceğim, kampanyası bitiyor ancak şunu sormak istiyorum:

Ben ADSL modem kullanıyorum ve altyapı da ADSL destekliyor. Türk Telekom'un bir kampanyası var, VDSL modem veriyor. Ben bunu alıp kullanabilir miyim? Ultranet 16 Mbps ye kadar. İnternet kampanyasında VDSL veya ADSL alt yapı ile ilgili bir şey yazmıyor ya da ben göremedim. Şimdi ben bu kampanyaya girsem, bir de 24 ay o modemi alırsam kullanabilir miyim?

''Kampanya kapsamında Airties, Huawei, TP-LINK ya da Zyxel markalı kablosuz VDSL modem alabileceksiniz. Kampanya kapsamında verilecek modemler stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.''

Neden bir marka verilmedi onu anlamadım. Bu kampanyadan faydalanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fiber optik bağlantı talebinde bulunmanızı tavsiye ederim. Sonuçta diğer bütün sağlayıcılar TTNET alt yapısı ile çalışıyor.

ttnet kim ki onun alt yapısı kullanılsın alt yapı olarak türk telekom ve turkcell var gerisi hikaye

Aleyküm selam. Aboneliğinin bitmesini beklemeni tavsiye ederim. Başka bir servis sağlayıcılarına da bakmanı öneriyorum. Ayrıca kendin gidip dışarıdan daha iyi bir VDSL modem alabilirsin. VDSL modemi ADSL hatta kullanabiliyorsun problem yok. VDSL alman yararına olur. İleride altyapın değişince tekrardan VDSL modem almana gerek kalmaz. Mevcut modeminle yeni hızın tadını çıkarırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…