ADSL altyapıdan VDSL altyapıya nasıl geçilir?

koraynaber

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 10 yıldır ADSL kullanıyorum fakat artık cidden can sıkıcı olmaya başladı. İnternete 2. kişi bağlandığı anda ping bir anda 500'e çıkıp iniyor. ADSL interneti nasıl VDSL yapabilirim? Teşekkürler şimdiden.

Altyapınız destekliyorsa kullandığınız operatörü arayarak geçiş yapabilirsiniz. Bende 3 sene VDSL kullandım. Taşındığım için 1 hafta önce ADSL'e geçmek zorunda kaldım. Çok mutsuzum.

Türk Telekom maalesef artık DSL altyapılara pek bir yatırım yapmıyor. Fiber dönüşüme ağırlık veriyorlar, olması gereken de bu. DSL tarafında genellikle sadece mevcut arızalarla ilgileniyorlar. Bu saatten sonra masraf edip, ADSL'i VDSL'e çevireceklerini düşünmüyorum. Bölgeniz planlar arasına alındığında muhtemelen direkt fiber ile buluştururlar.

Altyapınız destekliyorsa kullandığınız operatörü arayarak geçiş yapabilirsiniz. Bende 3 sene VDSL kullandım. Taşındığım için 1 hafta önce ADSL'e geçmek zorunda kaldım. Çok mutsuzum.
Altyapı desteklemiyor maalesef 20 metre yakınımda arkadaş vdsl kullanıyor ama bende yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…