ADSL arayüzünde görünen hızı alamamak

Musokral

Hectopat
Türknet 50 Mbit sınırsız internet kullanıcısıyım. Modemim 300 Mbit destekli Tp-Link TD-W9970. İnternet hızımın çok düşük olduğundan şikayetçiydim (6-7 Mbit gibi). Daha sonrasında müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmeler sonucunda ADSL sorunu olabileceğini, hızın kendilerinde 50 Mbit göründüğünü, belki modeme fazla gelebileceğini söyleyip hızımı 40 Mbit yaptılar, arayüzden teyit edip tekrar hız testi yaptım fakat hızım yine 6 veya 7 Mbit arasındaydı.

Modeme yazılım güncellemesi yapmayı, fabrika ayarlarını denedim. Bilgisayarım da 2016 da topladığım yeni bir bilgisayar 300 Mbit destekliyor.

Daha sonra hızımı tekrar 50 Mbit yapmalarını istedim ve yine ADSL arayüzünden teyit ettim fakat hızım yine 6-7 Mbit olarak kaldı. Sorunum sizce ne olabilir? Videoyu da buraya koydum ordan modem arayüzüyle alakalı gerekenleri gösterdiğimi düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…