Melih2626 Hectopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 198 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 12 Nisan 2021 #1 Laptoptan kablosuz bir şekilde bağlantı sağlıyorum. Sizce hat değerlerim ve hızım nasıl? 24 Mbps'e kadar olan paket kullanıyorum. Bir de kablo ile bağlansam ping değerlerinde falan düzelme olur mu? Eki Görüntüle 970314 Başlığı yazan moderatör arkadaş yanlış yazmış. VDSL değerleri olacak.
Laptoptan kablosuz bir şekilde bağlantı sağlıyorum. Sizce hat değerlerim ve hızım nasıl? 24 Mbps'e kadar olan paket kullanıyorum. Bir de kablo ile bağlansam ping değerlerinde falan düzelme olur mu? Eki Görüntüle 970314 Başlığı yazan moderatör arkadaş yanlış yazmış. VDSL değerleri olacak.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 23 12 Nisan 2021 #2 İdare eder. Zayıflama biraz yüksek gibi sadece.
Melih2626 Hectopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 198 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 12 Nisan 2021 #3 itwasgooday dedi: İdare eder. Zayıflama biraz yüksek gibi sadece. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
itwasgooday dedi: İdare eder. Zayıflama biraz yüksek gibi sadece. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.018 Makaleler 6 Çözümler 54 12 Nisan 2021 #4 Melih2626 dedi: Bir de kablo ile bağlansam ping değerlerinde falan düzelme olur mu? Genişletmek için tıkla... Genelde ping sorunun kaynağı kablosuz kullanım çıkıyor, denemeniz gerekli.
Melih2626 dedi: Bir de kablo ile bağlansam ping değerlerinde falan düzelme olur mu? Genişletmek için tıkla... Genelde ping sorunun kaynağı kablosuz kullanım çıkıyor, denemeniz gerekli.
Melih2626 Hectopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 198 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 12 Nisan 2021 #5 Ulunay dedi: Genelde ping sorunun kaynağı kablosuz kullanım çıkıyor, denemeniz gerekli. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam ancak değişen bir şey olmadı. Sanırım santrale olan uzaklıktan dolayı olabilir.
Ulunay dedi: Genelde ping sorunun kaynağı kablosuz kullanım çıkıyor, denemeniz gerekli. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam ancak değişen bir şey olmadı. Sanırım santrale olan uzaklıktan dolayı olabilir.