ilkayzkn Decapat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Aktif olarak Superonline ADSL kullanıyorum. Taahhüt bitmesine 2 haftadan az kaldı. Ben şimdi TurkNet eve kadar fibere geçersem Superonline tarafından cayma bedeli vs. çıkar mı? Hatlar farklı olduğu için aklım karıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021
Arkadaşlar merhaba. Aktif olarak Superonline ADSL kullanıyorum. Taahhüt bitmesine 2 haftadan az kaldı. Ben şimdi TurkNet eve kadar fibere geçersem Superonline tarafından cayma bedeli vs. çıkar mı? Hatlar farklı olduğu için aklım karıştı.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.459 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 9 Kasım 2021 #2 Şimdi başka hatta geçersen çıkar. Taahhüt bittikten sonra geç. Biraz kazık olur ama kullandığın kadar (3-5 gün) ödersin. Ama bundan daha da önemli bir sorun var. Fiber altyapın olduğuna emin misin?
Şimdi başka hatta geçersen çıkar. Taahhüt bittikten sonra geç. Biraz kazık olur ama kullandığın kadar (3-5 gün) ödersin. Ama bundan daha da önemli bir sorun var. Fiber altyapın olduğuna emin misin?
ilkayzkn Decapat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Kasım 2021 #3 TurkNet sorgulamada 100Mbps gösteriyor TurkNet'i aradım yine var dediler evimde de kablosu var yani vardır herhalde.
TurkNet sorgulamada 100Mbps gösteriyor TurkNet'i aradım yine var dediler evimde de kablosu var yani vardır herhalde.
SturmHexer Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Doncland 9 Kasım 2021 #4 1 aydan az kalanlarda cayma bedeli yok diye biliyorum.