T Technomancer_Rigby Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2016 #1 Yaklaşık 2 yıldır kullandığımız internette temassizlik başladı. Ben de zaten karmakarışık olan kabloları açmaya karar verdim. Simdi bunları nasıl birleştirmem gerekiyor ? Oldukça saçma olsa da. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2016
Yaklaşık 2 yıldır kullandığımız internette temassizlik başladı. Ben de zaten karmakarışık olan kabloları açmaya karar verdim. Simdi bunları nasıl birleştirmem gerekiyor ? Oldukça saçma olsa da.
A Ahmet Kocaadam Kilopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 280 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2016 #2 Yeni bir kablo alırsanız daha sağlıklı olacaktır.
U Umutmeister Ziyaretçi 24 Aralık 2016 #3 Ana kablonun bağlı olduğu yere bakın, hangi renkte olan kablolar bağlıysa siz de bunu o şekilde bağlayacaksınız.
Ana kablonun bağlı olduğu yere bakın, hangi renkte olan kablolar bağlıysa siz de bunu o şekilde bağlayacaksınız.