ADSL Hızı 16 Mbit Oluyor!

TTNET kullanmadığım için beni pek ilgilendirmiyor sanırım bu konu. Yoksa Uydunet kullanıcılarına da 16Mbit olur mu internet ?

Olabilir denmiş şimdi farkettim ama bana 10Mbit'te yetiyor. Kotayı arttırsalar bence daha iyi olurdu.

Müşteri hizmetlerini aramadan geçiş imkanı var mı ?

Fiberin gelmesi oldukça yavaş oluyor bu yüzden hala ADSL'e yükleniyorlar. Neden mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende 16MBps ye geçtim, 2 tl diyor ama 5 tl yansıyor herhalde faturaya.

Ben geçmekten vazgeçtim. Max 7.23 MBPS oluyor zaten geçmenin bir anlamı yok.

Bir şey sormak istiyorum. Şimdi bizim taahüt var Kasım ayına kadar. Bizim şuan 8 Mbit bizde 16Mbit'e geçmek istiyoruz. Bu olay taahüt'ü uzatır mı? Bu arada biz zaten şuan olan 8Mbit'in anca 3,5 Mbit'ini kullanabiliyoruz. 16 mbit'e geçince gene aynısı olacaksa hiç geçmeyelim. Aylık 67 TL ödüyoruz. Yani TTNET'i arayıp ne dememiz lazım ? Acil lütfen çok geç olmadan babama söyleyeyim de arasın.

Rezillik diz boyu.

Hocam aynı sorun bende de var. 8Mbit internetim var 4 en fazla 5Mbit kullanıyorum. Alt yapınız desteklemiyor deyip 16Mbit yapmıyorlar Türk Telekom'a gidip dilekçe verin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…