Merhaba arkadaşlar. Ben Aydın'da oturuyorum ve 2 yıla yakın bir süredir Ultranet Limitsiz 16Mbit (75GB Adil kullanım noktası var) kullanıyorum.
İlk etapta 20Mbit fiber internet taktıracaktım ancak mahallenizin altyapısı o hızı desteklemiyor dediler. Ben de mecburen 16Mbit ultranet taktırdım. Daha sonra devamlı beni aramaya başladılar. Ücretsiz 1 aylık tivibu hakkınız var, nolur taktırın diye. Ben de artık pes ettim ve getirin takın dedim.
Eve geldiler, kendi modemlerini taktılar ve tivibu montajını yaptılar. İnternet hızımı da otomatik 16Mbitten 20Mbite çıkardılar. Demekki istenilince 20mbit oluyormuş bağlantı.
Modeme her reset atmada tivibu yayını gidiyordu ben de 4-5 gün sonra iade ettim bir ücret ödemeden. Sonra bağlantım tekrar 16mbite düştü.
2014 ocak veya şubat ayına kadar 68 TL ödüyordum 16mbit ultranete ancak yeni yıl zammı ile aylık ücret 72 TL'ye çıktı.
Ttnet sitesine baktım ancak 8mbitlik bağlantı ücretini kaldırmışlar sanırım. Şimdi 8mbit internete 65 TL veren arkadaşlar 2 lira fazla verip benimle aynı hızdaki interneti daha ucuza mı kullanacaklar?
Biz niye her ay 5 TL fazladan ödeyeceğiz? Bu nasıl iş böyle?!