okosto Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 677 Yer Edirne Merkez 5 Eylül 2018 #1 Yaklaşık 12 yıldır TTnet kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum. Taahhüt süresi 8 Eylül tarihinde sonlanıyor. Hangi İnternet sağlayıcısına geçmeliyim? Alt yapım ADSL. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2018
Yaklaşık 12 yıldır TTnet kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum. Taahhüt süresi 8 Eylül tarihinde sonlanıyor. Hangi İnternet sağlayıcısına geçmeliyim? Alt yapım ADSL.
Qwidia Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 41 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2018 #2 Turkcell superonline desteklediği sürece onu kullanmaya çalışırım. Hiç sorun yaşamadım.
okosto Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 677 Yer Edirne Merkez 5 Eylül 2018 #3 Qwidia dedi: Turkcell superonline desteklediği sürece onu kullanmaya çalışırım. Hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor fakat ADSL olduğu için içimde şüphe var.
Qwidia dedi: Turkcell superonline desteklediği sürece onu kullanmaya çalışırım. Hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor fakat ADSL olduğu için içimde şüphe var.
M Marigold Ziyaretçi 6 Eylül 2018 #4 YAPA üzerinden hizmet alabiliyorsanız kota olmadığından Turknet kullanabilirsiniz. TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet
YAPA üzerinden hizmet alabiliyorsanız kota olmadığından Turknet kullanabilirsiniz. TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet