Hocam 10mb alıyordum normalde hatta 12Alabileceğin Max hızı alıyorsun gibi görünüyor SNR düşük zayıflama yüksek.
Alt yapım yok reis telefon kablosıyla geliyor ınternetımAnasayfa | internet altyapı sorgulama Buradan altyapını sorgular mısın?
Yaptım gri hat kablosunu degıstırdımKablolarda bir değişim ek vs yaptınız mı?
Ve bu durum bir internet kesintisi sonrası mı oldu.
Yaptım gri hat kablosunu degıstırdım.
Hocam benım bınada kutu felan yok. Dısarıdakı telefon hattı dıregınden evıme sıyah kalın bı kablo geliyor. Icınde 5 yada 4 adet ince kablo var. 2 tanesı ınternet ıcın onları soyup grı hat kablosuna takıyorum yıllardır aynı. O kabloyuda adsl kutusuna.Ekleri yak 1 ile tekrar yapmayı dener misiniz?
Ankastre kutusunun orayı hiç ellediniz mi? Çünkü bazen regletlerde temassızlık vs olabiliyor.
Hocam benım bınada kutu falan yok. Dısarıdakı telefon hattı dıregınden evıme sıyah kalın bir kablo geliyor. Icınde 5 ya da 4 adet ince kablo var. 2 tanesı ınternet ıcın onları soyup grı hat kablosuna takıyorum yıllardır aynı. O kabloyuda ADSL kutusuna.
eki kötü yapmış olsam internet bağlantım 0 a inmez mi reis. Anlamadıgım için soruyorum. Hızda yavaşlamaya sebep olur mu ekin kötü olması. Ayrıyeten dışarıdan gelen siyah kalın kabloda bi arıza olması muhtemel bir sebep olabilir mi bu hız yavaşlığına?Tamam işte o gelen kablo ile senin eve gelen kablodaki eki belli ki iyi yapamamısşın en mantıklısı bir yerden yak 1 boncuk temin edip öyle yap.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.