ADSL internet hızı çok düşük

Ekleri kesinlikle yak1 konnektörleyin. Ciddi fark eder. Elle birbirine sarmayla çok ciddi zayıflama yapıyor.

Kablo değişimi sonrası oldu ise ek yüzündendir ve ayrıca hat değerleri belirli bir seviyenin altına düşünce kopma yaşanmaması için hız otomatik düşüyor.

Benim VDSL hattımda bile durum aynı 50 Mbps alıyorum hat değerlerim kötü olduğu için en ufak bir ek veya kötüleşmede kendi 8 Mbps'ye düşüyor.

Ekleri kesinlikle yak1 konnektörleyin. Ciddi fark eder. Elle birbirine sarmayla çok ciddi zayıflama yapıyor.
tamam hocam deneyeceğim. Size saçma gelecek bir soru olabilir ama yine de sormak istiyorum. Ana kablodan gelen 4 tane ince kabloları yanlış kombinlemiş olursam internetim hiç olmazdı değilmi? onunla alakalı bir sorun değildir umarım. 2 Tanesini kullanıyorum internet için çünkü. Telefon hattı boşta

Muhtemelen müstakil bir evde oturuyorsunuz tek abone kabloları olmadığı için öyle yapılmış olabilir o zaman hiç bağlantı alamazdınız çünkü kuruluma gelen TT ekibi kutu içinden kabloları belirli portlara bağlıyor.

Yani diğer 2 kablo muhtemelen boşta.

tamamdır. Sabah ilk iş boncuk alıp tamirlemek olacak. İzlediğim kadarıyla gayet basit bir işlem. Kablonun ucunu iyi kesmem ve boncugun içine sonuna kadar sokup pense yardımıyla sıkmam halinde başka dikkat edeceğim bir husus kalmıyor.

burak hocam. ek yaptığım şekilde olacak demi bu işlem. Boncuğa 2 uç giriyor sanırsam. 1 tanesini ana kablodan alıcam 1 tanesini gri hat kablosundan. Toplamda 2 tane boncuk kullanacam

Son düzenleme:

Evet öyle yapacaksınız basmadan önce kablonun iyice içine girdiğine emin olun.

Hocam değişen bir şey olmadı. Ben en iyisi internet saglayacısını arıyayım.

Hat değerleriniz düşük gözüküyor kablodan olabileceğini düşündüm arayın gelip kontrol etsinler altyapıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…