ADSL ışığı sürekli git gel yapıyor

eren4564

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu konuda mağdurum, ADSL yeşil ışık 1-2 aydır git gel yapıyor, gidiyor 5 dakika sonra geliyor. Artık bu döngü haline geldi ben de bilmiyorum neden oluyor. İnternet ADSL verilerimi atıyorum.

İnternetım 50Mbps ve Speedtest yaptığımda 15 internet gidip geldigi zaman 40'a cıkıyor ve bu dongu haline giriyor, ben de anlamıyorum, ne yapmam gerekiyor?

Siz şu anda VDSL üzerinden hizmet alıyorsunuz. Hat zayıflamanız normal ama, hat değerlerinizde sorun var. Port değişikliği talep edebilirsiniz.

Siz şu anda VDSL üzerinden hizmet alıyorsunuz. Hat zayıflamanız normal ama, hat değerlerinizde sorun var. Port değişikliği talep edebilirsiniz.

Bunu musterı hızmetlerı ustunden mı yapmam gerekiyor cünkü 3-5 kere geldiler sorun cozuldu dediler fakat hiçbir zaman arıza bakımdan bir şey cözülmedi.

Bu sorun sonradan mı ortaya çıktı?

Bana kablolarda sıkıntı oldugunu elektrikci cagırmamı söylediler cagirdim fakat bina yeni dedi kablonun rengi bile değişmemiş dedi elektrikci yani kabloyu değiştirmedi bir anda ortaya çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:

O zaman dediğim gibi port değişikliği talep edin. İnternet servis sağlayıcınız ile iletişime geçebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2359059 kendim buradan yapmayı deneyeyım mı bir sorun cıkar mı?

Benim dediğim port değişimi, sizin yapmaya çalıştığınız port ayarı ile aynı değil. Port değişikliği saha dolabından yapılıyor, internet servis sağlayıcınız ile iletişime geçin.

port değişimi benim bildiğim 3-4 ay sürüyor gibimi acaba yoksa direk olucak birşey mi

Port değişimi benim bildiğim 3-4 ay sürüyor gibi mi acaba yoksa direk olacak bir şey mi?

Öyle uzun süren bir şey değil. Direkt yaparlar ama, Türk Telekom sorun olmadıkça port değişikliği yapmıyor.

Turkcell hattını kullanıyorum alt yapayım Türk Telekom zaten bir Türk Telekom'la iletişime geçmeli miyim?

Türk Telekom altyapısı üzerinden Turkcell kullanıyorsanız, Turkcell ile iletişime geçmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…