Adsl ışığı yanmıyor

ufukunuvaar

Hectopat
Daha fazla  
Dün ttnetten gelip yeni telefon hattı çektiler. Hattım aktifleşti bugün ancak adsl ışıklarım yanmıyor. Yeni çekilen hattı dilime deydirdigimde en ufak bir elektirik yok. Ben hattımın yanlış bağlandığı fikrindeyim. Farklı bir fikri olan varmı?

Bugün 13:00 civarında aktifkeştirildi bekliyorum daha hiç yanmadı. Peki telefon kablosunda ufakta olsa bir elektirik olması gerekmiyormu?

Tamam. Peki bu yeni bağlanan hattın yanlış bağlanmış olma ihtimali yok mu?

Elbetteki var. Arayıp yardım alabilirsiniz. TTNet'tekiler modemine erişerek halledebilir belki. Ya da hiç erişemezler tekrar servis parası alırlar.

Aradım modemime erişemediler ve bu olayda benim bir hatam yokken nasıl benden tekrar servis parası talep edecekler?

Elektrikçi çağırın bana da geldi; 1 aydır modem yanmıyordu, elektrikçi 20 dakikada yaptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemim de internetim gibi yeni hiç kullanamadım daha ve başka bir yerde denedim sorun modem değil. Mikail Fidan henüz gelmedi bir gün daha beklememi söylemiştiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…