Adsl ışığı yanmıyor

ADSL Hattı ve TTNet olunca böyle oluyor size tek tavsiyem uydunet destekliyorsa binanız uydunet'e geçin ben Superonline kullanıyorum çok memnunum TTNet 8 Mbit kotalı'ya ödediğim parayı sınırsız 50 Mbit'e ödüyorum milleti kandırmaktan başka işleri yok.

Superonline alt yapısı yok malesef bulunduğum yerde yoksa bende superonline düşünüyordum mecbur ttnet aldım uydunet'i hiç araştırmadım açıkcası ama desteklediğini düşünmüyorum zaten kayıt olmuş olduk artık ttnet'e 1 hafta oldu kayıt oldum ama malesef hüsran.

Son düzenleme:
Allah sabır versin kardeşim.. Nerede yaşıyorsun ? Bende TTNet kullanıyordum Superonline hatlı eve geçince Superonline bize dediki Taahhüt bedelini ödeyin size fatura kesmeyelim 6 Ay bedava kullandık.

Adana bulunduğum yer kırsal biraz en fazla 16Mbit destekliyor taahhütüm 1 sene zaten üniversiteli kampanyasına katıldım.

ADSL Sistemi etraf kalabalık değilse hızına yakın olabilir. Superonlineyi 50 Diye aldık 60 Mbit veriyor hatlar boş şu anda yeni yeni gelişen bir yerdeyim.

Taleb verdim 3 gün oldu gelen giden yok peki yalın internette telefon kablosunda azda olsa elektirik olurmu ?

Sorunum çözüldü sebebi santralden kaynaklanıyormuş bu sabah uyandığımda adsl ışığım yanıyordu internetim gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…