ADSL kablo değişimi

Aybo59

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Evimdeki 15-20 metrelik olan ADSL kablosu 7-8 sene oldu ve artık yıprandı, değişmek istiyorum. Bunun en kalitelisi nedir, ne fark ediyor ve mesela bu CAT6 kablo çekip kullanabiliyor muyuz ADSL için dışarıdan? Çünkü minimum ping maksimum verim istiyorum, 16 Mbps paket kullanıyorum, altyapım olmadığı için 11 alıyorum mesela belki daha iyi bir kablo olursa biraz artabilir diye düşündüm. Öneriniz var mı teşekkürler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir CAT6 kablo yeterli olacaktır. Pek de aman aman kalite fark etmiyor artık. N11 gibi sitelerde CAT6 yazarak yorum sayısına göre sıralayın. Yüksek yorum ve puanlı olandan sipariş verebilirsiniz.
cat6 telefon adsl kablosu varmı ki cat6 ethernet kablosu var bende adsl girişine olmuyor ethernet girişne oluyor pek anlamıyorum

Söyledikleriniz karmaşaya sebep oluyor. İhtiyacınız olan DSL girişene girecek kablo ve ucumu, yani dar olan girişten mi?
Soldakine mi sağdakine mi ihtiyaç duyuyorsunuz.
Soldaki Cat5 yada Cat6 kabloya RJ45 uç takılmış ethernet kablosudur.
Sağdaki ise 2 yada 4 damarlı kabloya RJ11 atkılmış DSL kablosudur.
HTB1lpQWRpXXXXXSaXXXq6xXFXXXc.jpg_350x350.jpg

Söyledikleriniz karmaşaya sebep oluyor. İhtiyacınız olan DSL girişene girecek kablo ve ucumu, yani dar olan girişten mi?
Eki Görüntüle 538059
cat6 telefon adsl kablosu varmı ki cat6 ethernet kablosu var bende adsl girişine olmuyor ethernet girişne oluyor pek anlamıyorum

Eki Görüntüle 538059
Küçük olan oluyor benim modeme dsl yani hem ethernet kablosu alıp ucunu nasıl değiştiricem ya da böyle hazır kablo nereden bulabilirim hız konusunda farkedermi bunlar?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı