ADSL kablosu nasıl bağlanır?

Baki okur

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar odama modemi almak istiyorum bu yüzden ADSL kablosu aldım modemde olan kablonun ucuna bağladım lakin internet gelmiyor DSL ışığı bir türlü sabit yanmıyor çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Bir trafta kırmızı maviye diğer tarafta mavi beyaza bağlamışsın ondan olabilir mi?
Ayruca böyle bağlantı her zaman sorun çıkarır.
Elektrikçiden RJ11 kutusu ve klemens alın onları kullanın.

Her ikisini sabitleyip elinizle döndürün her 2 kablonun birbirine değmemesi gerek bunun için izolasyon bandı ile her birini sarın.

Aynı renkleri bağlayın bir de elektrik bandı ile kabloları sarın temas olması durumunda kısa devre olur.

Bir trafta kırmızı maviye diğer tarafta mavi beyaza bağlamışsın ondan olabilir mi?
Ayruca böyle bağlantı her zaman sorun çıkarır.
Elektrikçiden RJ11 kutusu ve klemens alın onları kullanın.
Kablo direk dışardaki telefon kutusundan geliyor çok bir bilgimiz yok.

Kablo direk dışardaki telefon kutusundan geliyor çok bir bilgimiz yok.

Hocam sanırım mavi beyaz olan kablo telefon kutusundan geliyor.
Dediğim gibi elektrikçiden ikili bir adet klemens ve bir adetde RJ11 kutusu alın.
Elinizde iki ucu soketli telefon kablosu yoksa bir adet de bundan alın.

Mavi beyaz kablonun oraya klemensi modem tarafınada kutuyu takın ve kullanın.
Bant ve bu gibi kablo bağlantıları sorun çıkarır.

Evet hocam dışarıdan mavi ile beyaz geliyor şuan lik dediğiniz şeyleri almam mümkün değil haftosuna bir yer açık olmadığı için internetsiz kalmakda istemiyorum eskidende böyle kullaniyordum bir sıkıntı çıkartımiyordu başka bir yolu yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…