I ibrahim45300 Megapat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 Direkten gelen ADSL kablosuna ek yapılır mı evin üst katına cekmem lazım. Sorun olur mu? Hız kaybı ping gibi vs hat zaten eski 16 mbhs. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2022
Direkten gelen ADSL kablosuna ek yapılır mı evin üst katına cekmem lazım. Sorun olur mu? Hız kaybı ping gibi vs hat zaten eski 16 mbhs.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 13 Aralık 2022 #2 Güzelce birbirinden yalıtılıp bağlandıktan sonra lehimlenir ise sorun olmaz. Su almamasına dikkat edin ek yerinin.
Güzelce birbirinden yalıtılıp bağlandıktan sonra lehimlenir ise sorun olmaz. Su almamasına dikkat edin ek yerinin.
Düşün ve Bul Decipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #3 Hiç bir şey olmaz arkadaş kac metre ek yaptı lehim falanda yapmadı. Ek yap bir tur bantla tamamdır.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 13 Aralık 2022 #4 Düşün ve Bul dedi: Hiçbir şey olmaz arkadaş kac metre ek yaptı lehim falanda yapmadı. Ek yap bir tur bantla tamamdır. Genişletmek için tıkla... Siz dedikten sonra dank etti hocam ben gece gece Ethernet kablosu gibi yorumladım. Lehim makinanız varsa daha da sağlam olur hocam sizin tercihiniz. Telefon kablolarına genellikle bantlayıp geçiyorlar.
Düşün ve Bul dedi: Hiçbir şey olmaz arkadaş kac metre ek yaptı lehim falanda yapmadı. Ek yap bir tur bantla tamamdır. Genişletmek için tıkla... Siz dedikten sonra dank etti hocam ben gece gece Ethernet kablosu gibi yorumladım. Lehim makinanız varsa daha da sağlam olur hocam sizin tercihiniz. Telefon kablolarına genellikle bantlayıp geçiyorlar.