ADSL Kablosunda Ek, Bağlantıda Problem Çıkarır mı?

enes13mes

Hectopat
Makaleler
42
Daha fazla  
Arkadaşlar internetin sürekli kopmasından dolayı servis sağlayıcının da tavsiyesiyle elektrikçi çağırdım.

20170718_151609.jpg

Elektrikçi kabloyu değiştirecekti ama baktı ki bizim yan komşu kendine ADSL bağlatırken bizim kabloyu kesmiş akıllı, sonrada dandik bir ek yapmış. Bu yüzden sürekli hatta kopmalar yaşanıyormuş.

20170718_151534.jpg

Elektrikçiye ısrarlarıma rağmen bunu görünce sadece eki söküp tekrar bağladı ve hat geldi dedi kabloyu değiştirmedi.

Defalarca söyledim kabloyu değiştir diye ama değiştirmedi adam, uğraşmak istemedi.

Paraya ihtiyacı yok herhalde :)

20170718_151704.jpg

Peki bu hatta yapılan ek bağlantıda problem çıkarır mı?

Elektrikçi eki düzeltmeden önce internet hiç yoktu, şimdi 15 hız ile bağlanıyorum kesintisiz olarak.

Birde kullandığım splitter belki 10 senelik, içinde oksitlenme olmuş olabilir o yüzden Aliexpress'ten splitter siparişi verdim. Onu da bir değiştireyim bakalım, daha problem yaşatacak mı bana.

5Pcs/lot Telephone RJ11 Line ADSL Modem Micro Filter Splitter R179 Drop Shipping-in Computer Cables & Connectors from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group

HTB1kSdKOXXXXXbBXpXXq6xXFXXXs.jpg

Dosya Ekleri

• HTB1kSdKOXXXXXbBXpXXq6xXFXXXs.jpg
    HTB1kSdKOXXXXXbBXpXXq6xXFXXXs.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı