ADSL Modem Önerisi

Maalesef bulunduğum yere altyapı yatırımı yapılacağını sanmıyorum, çok büyük olmayan bir kasabadayım.
Muhtemelen bu modemi alacağım:
Tenda D305 300Mbps 4x5DBi Anten ADSL2 + Modem/Router
Tenda D305 300Mbps 4x5DBi Anten ADSL2 + Modem/Router Fiyatı
Yanlış bir hareket olur. Keza 3.9 almış yorum ortalaması olarak. Buna rağmen cidden alacak mısınız? Şahsen 298 TL'ye Keenetic Omni DSL alıp, ileride altyapınız VDSL desteklemeye başlarsa hem ileriye dönük bir modemle direkt VDSL kullanmaya başlarsınız. Ayrıca gerçekten dayanıklı ve uzun ömürlü bir modem almış olursunuz.

Maalesef bulunduğum yere altyapı yatırımı yapılacağını sanmıyorum, çok büyük olmayan bir kasabadayım.
Muhtemelen bu modemi alacağım:
Tenda D305 300Mbps 4x5DBi Anten ADSL2 + Modem/Router
Tenda D305 300Mbps 4x5DBi Anten ADSL2 + Modem/Router Fiyatı
Tenda almak yerine bu modem daha iyi. TP-Link TD-W8961N 300Mbps ADSL2 + Modem/Router, 2x5DBi Anten Fiyatı
Yerininizde olsam netspeed 8 MBps kadar taahhütsüz tarifesine geçerim 200 TL VDSL modemi 4 taksit'e alırdım. TT bizim burda 1 MBps gelen köye saha dolabı koydu ve şuan 100 MBps'e kadar VDSL hız alıyorlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı