ADSL modem önerisi

321maximum321

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Superonline üyeliğimin taahhüdü bitmek üzere ve internet servis sağlayıcımı NetSpeed'e taşıyacağım. 8 Mbps internet hizmeti alacağım ve bu hıza uygun, çekim kalitesi güzel olan 150-200 lira bandında sıfır veya ikinci el (sıfır tercihimdir) fiyat performans ADSL modem önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden ilginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 Sene kullandım gerçekten çok güzel bir modem. Elinden geleni yapan hızlı bağlantı kuran bir cihaz. Çok da ısınmaz.

2-3 senedir kullanıyorum VDSL'e geçmemle birlikte emekliye ayırdım. Yeni VDSL modemden bile daha iyi çekim gücü hissi vardı.

Yorumlardan da anlaşılacağı üzere iyi bir modem. Tercih edebilirsiniz.
Yorumlarını okudum ve söylediğiniz gibi bir çok kullanıcısı güzel yorumlar yapmış. Ürünü diğer arkadaşların tavsiyeleri ile birlikte değerlendireceğim. İlginiz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.
TürkNet düşünüyordum bende NetSpeed'i ilk kez duydum nedir?
TürkNet gibi taahhüt istemeyen bir internet servis sağlayıcısıdır, altyapı hızınıza göre en iyi interneti en uygun fiyata satıyorlar. Modemi kendiniz tedarik ediyorsunuz ve verdikleri kullanıcı adı şifre ile arayüzden kurulumunu yapıyorsunuz.
3 Sene kullandım gerçekten çok güzel bir modem. Elinden geleni yapan hızlı bağlantı kuran bir cihaz. Çok da ısınmaz.
Fiyat olarak biraz pahalı gibi geldi bana bu fiyatlara Adsl/Vdsl destekli modemler daha iyi bir tercih olabilir. Ancak tavsiyenizi dikkate alacağım. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

2-3 senedir kullanıyorum VDSL'e geçmemle birlikte emekliye ayırdım. Yeni VDSL modemden bile daha iyi çekim gücü hissi vardı.
Çekim gücü benim için fazlasıyla önemli, nitekim yorumlarını okuduğumda gördüğüm kadarıyla herkes çekim gücünden memnun. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Yorumlara bakarsak bu ürün gayet iyi.

Tavsiye ettiğiniz bir router yani modem değil, modemler ve routerler birbirleriyle çok karıştırılsalarda temel olarak farklı özellikler gösterirler. Ancak ilginiz için teşekkür ediyorum.

Bu fiyatlara Adsl/Vdsl destekli modemler daha iyi bir tercih

Attığım rakama ancak Türk Telekom'un VDSL tarifeye ek modemlerini alabilirsiniz. Harici olarak o rakamlara VDSL destekli modem alamazsınız.
ZyXEL, TP-Link, ASUS, Keenetic gibi piyasaya nam salmış markalar dururken Çin mallarından uzak durunuz. 50 lira için dandik modemleri satın almayın. Modem yeri gelince günlerce haftalarca açık olan bir cihaz. Bunun radyasyon değerlerinden, ısınmasına kadar çok fazla faktörü var.

Attığım rakama ancak Türk Telekom'un VDSL tarifeye ek modemlerini alabilirsiniz. Harici olarak o rakamlara VDSL destekli modem alamazsınız.
ZyXEL, TP-Link, ASUS, Keenetic gibi piyasaya nam salmış markalar dururken Çin mallarından uzak durunuz. 50 lira için dandik modemleri satın almayın. Modem yeri gelince günlerce haftalarca açık olan bir cihaz. Bunun radyasyon değerlerinden, ısınmasına kadar çok fazla faktörü var.
Haklısınız aslında. Tavsiye ettiğiniz modemi araştırma fırsatım oldu, black friday zamanı bu modem indirime girerse almayı düşünüyorum aksi halde bütçemi biraz zorlayan bir cihaz. Üniversite ögrencisiyim kyk imkanlarıyla alacağım :)
Yerinizde olsam benim de kullanıdığım keenetic extra DSL alırım.
Akakçe üzerinden kontrol ettim ancak fiyatı çok yüksek bir cihaz malesef bütçemle bu fiyatı karşılayamam, yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı