Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.868 Çözümler 175 13 Ocak 2021 #11 Ege Altunay dedi: Hocam Münster sürpriz yumurta gibi ürününüz iyi de çıkabilir berbat da. Kimseye kızmadım hocam ama. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 tane soru sordum kızdın. Üzülmüştüm...
Ege Altunay dedi: Hocam Münster sürpriz yumurta gibi ürününüz iyi de çıkabilir berbat da. Kimseye kızmadım hocam ama. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 tane soru sordum kızdın. Üzülmüştüm...
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.385 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #12 Görkem Umut dedi: 2 tane soru sordum kızdın. Üzülmüştüm... Genişletmek için tıkla... Pardon hocam kimseyi üzmek istemem belki de o gün farklı bir şey olmuştur bazen başım ağrıdığında falan öyle olabiliyor üzgünüm.
Görkem Umut dedi: 2 tane soru sordum kızdın. Üzülmüştüm... Genişletmek için tıkla... Pardon hocam kimseyi üzmek istemem belki de o gün farklı bir şey olmuştur bazen başım ağrıdığında falan öyle olabiliyor üzgünüm.
Xplunzs Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 8 13 Ocak 2021 #13 Keenetic Extra DSL alıyorum o vakit herkese cevapları için teşekkür ederim.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.868 Çözümler 175 13 Ocak 2021 #14 Xplunzs dedi: Keenetic Extra DSL alıyorum o vakit herkese cevapları için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Daha sonra router ihtiyacı olursa da yanına Keenetic City al gitsin hocam. Aklında olsun.
Xplunzs dedi: Keenetic Extra DSL alıyorum o vakit herkese cevapları için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Daha sonra router ihtiyacı olursa da yanına Keenetic City al gitsin hocam. Aklında olsun.
Xplunzs Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 8 9 Şubat 2021 #15 Görkem Umut dedi: Daha sonra router ihtiyacı olursa da yanına keenetic City al gitsin hocam. Aklında olsun. Genişletmek için tıkla... Router ihtiyacım yok. Lakin TTNET yüzünden 23 senedir yaşadığım içinde büyüdüğüm evden taşınma kararı aldım.
Görkem Umut dedi: Daha sonra router ihtiyacı olursa da yanına keenetic City al gitsin hocam. Aklında olsun. Genişletmek için tıkla... Router ihtiyacım yok. Lakin TTNET yüzünden 23 senedir yaşadığım içinde büyüdüğüm evden taşınma kararı aldım.