Şu anda ADSL internet kullanıyorum evden müşteri hizmetlerini arayıp VDSL'e geçiş yapabilir miyim herhangi bir şey imzalamak gerekir mi? Bayiye gidip yoksa direkt arayıp VDSL'e geçebilir miyim?
Biz ADSL kullanırken modem kendi kendine DSL ışığı turuncu yanmaya başladı(benim modemde VDSL olduğunu belli ediyor) TT ekipleri boş port olunca beni kendi kendime geçirmişler.
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!
Başka bir siteden atayım. Ve şöyle bir saçmalık üst komşumda santrale uzaklığı 182 metre TurkNet kullanıyor 70Mbps hız alıyor ben aradığımda ise mesafeniz fazla 50 alamazsınız 35 alamazsınız gibi konuştular cidden çaresizim.
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!