FiratGorduk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #1 Millenicom müşteri hizmetleri ile konuşmamda bana ADSL 16 Mbps download 4 Mbps upload verebileceklerinden bahsettiler. Bu mümkün müdür? ADSL maksimum 2 Mbps upload desteklemiyor mu? Not: VDSL ve fiber yok.
Millenicom müşteri hizmetleri ile konuşmamda bana ADSL 16 Mbps download 4 Mbps upload verebileceklerinden bahsettiler. Bu mümkün müdür? ADSL maksimum 2 Mbps upload desteklemiyor mu? Not: VDSL ve fiber yok.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 25 Eylül 2021 #2 ADSL en fazla 3 Mbps upload destekliyor. Fakat annex M açık olmalı. Diğer türlü en fazla 1 Mbps destekliyor. Annex M Türkiye'de var ama şanslıysan.
ADSL en fazla 3 Mbps upload destekliyor. Fakat annex M açık olmalı. Diğer türlü en fazla 1 Mbps destekliyor. Annex M Türkiye'de var ama şanslıysan.
FiratGorduk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #3 Patrixcs dedi: ADSL en fazla 3 Mbps upload destekliyor. Fakat annex m açık olmalı. Diğer türlü en fazla 1 Mbps destekliyor. Annex m Türkiye'de var ama şanslıysan. Genişletmek için tıkla... Annex m için ayrı bir sorgu olduğunu hiç sanmıyorum, yayın yapabilmem için belli bir upload lazım 1 Mbps ile yapılacak iş değil günlerdir bakmadığım gezmediğim yer kalmadı nasıl bir ülkedeyiz de altyapımız hala eski ev telefonu zamanından kalma?
Patrixcs dedi: ADSL en fazla 3 Mbps upload destekliyor. Fakat annex m açık olmalı. Diğer türlü en fazla 1 Mbps destekliyor. Annex m Türkiye'de var ama şanslıysan. Genişletmek için tıkla... Annex m için ayrı bir sorgu olduğunu hiç sanmıyorum, yayın yapabilmem için belli bir upload lazım 1 Mbps ile yapılacak iş değil günlerdir bakmadığım gezmediğim yer kalmadı nasıl bir ülkedeyiz de altyapımız hala eski ev telefonu zamanından kalma?
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 25 Eylül 2021 #4 @FiratGorduk annex M olsa bile en fazla 1 Mbps upload verirler. ADSL olduğu için.