ADSL var fakat internet yok

desteciemir

Hectopat
Daha fazla  
ADSL ışığı yanıyor fakat bana verdikleri ADSL kullanıcı adı ve şifresini doğru bir şekilde girmeme rağmen bir türlü internet gelmiyor. 2 farklı modemdede denedim ancak sonuç aynı. En az 7-8 defa arıza kaydı bıraktım 5-6 defa müşteri hizmetleriyle modeme kurulumu yaptım ama sonuç aynı. Acaba modeme hızlı kurulum yaparken saat dilimi İstanbul GMT +02 görünüyor ama şu anda GMT +03 acaba bu saat diliminden kaynaklanıyor olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. 1 aydır internet aktif ama kullanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdikleri kullancı adı şifre yanlış olabilir. Benim başıma geldi sizede olmuş olabilir.

Verdikleri kullancı adı şifre yanlış olabilir. Benim başıma geldi sizede olmuş olabilir.
Bilmiyorum şu anda beni aradılar modemden sinyal gitmediğini söylediler. Santrale bildirdiler gerekirse port değişikliği olur dediler artık ne çıkacak bilmiyorum. Bu arada tşk ederim zaman ayırdığın için bana.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı