ADSL/VDSL modem önerisi

Ali Parlak

Megapat
Daha fazla  
155 M.2 evde kullanilmak üzere modem arayışındayım. İnternet altyapım ADSL 12 Mbps (servis sağlayıcı tarafindan bulunduğumuz sokaklara yeni port kutuları yerleştirildi İstanbul/Sultangazi) ama ileriye yönelik bir modem almak istiyorum.

Sanırım Broadcom chipset'li olan modemler daha stabil çalışıyor.

Evin genişliğine ve planına göre 1 modem bir de dağıtıcı router almak istiyorum.

Bütçem modem için 350-600 arası router içinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şu zamana kadar benim öne çıkan modeller

TP-Link VR400
TP-Link VR600
ASUS DSL AC750
ASUS DSL AC51
ASUS DSL AC55U
Keenetic Extra DSL

Yardımlarınızı rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
VR300 kullanıyorum ve memnunum. VR400 alıcaktım ama çekim gücü aynı fakat özellik eklemişler fazlaca. VR600 alabilirsin Tp-link iyi markadır.

VR400 ve VR600 arasindaki fiyat farkını hakediyor mu hocam?

Hocam 1000 tl gibi bir fiyatı var.
Asus AC51 ve AC750 aynı modemler. Bunların eşdeğeri VR300.
AC55U ve VR600 eşdeğer modemler yabancı forumlara baktım biraz VR600 daha fazla tercih edilmiş.
VR400 ile VR600 arasındaki fark 200TL değmez gibi geldi çünkü evde kullanacaksınız.
VR400 alıp güzel bir de router alırsanız en iyi şekilde verim elde edersiniz bence.

Teşekkürler hocam, VR400'de sanirim Broadcom chipset kullaniyor.

VR300 kullanıyorum ve memnunum. VR400 alıcaktım ama çekim gücü aynı fakat özellik eklemişler fazlaca. VR600 alabilirsin Tp-link iyi markadır.
Merhaba. Vr400 için bazı yorumlar da fazla ısındığından bahsedilmiş hocam. Siz karşılatnzmı vr300 de.
Ac 750 ile vr400 arasnda kaldım. Aslnda vr400 almak istiyorum ama bu ısınma durumu kafamı çok karıştırdı.

4 yıl önce TT'un verdiği dahili antenli modem 100 m2 evin her tarafında yeterli seviyede çekiyor (modem evin tam merkezinde) şimdi modem seçemiyorum VR400 veya VR600 düşünüyorum ama beğenen olduğu kadar, beğenmeyeni de çok.

Gigabit internet bizim için gereklimidir, yüksek bütçeye çıkıp VR600'mü almalıyım, yoksa VR400 yeterli midir yada Asus DSL AC51(750) mi tercih etmeliyim bilemiyorum.

2 Smart tv, iki bilgisayar, PS4 ve telefonlar bağlı olacak, neye karar vereceğim bilemiyorum

Aklın varsa bunu alırsın; ZYXEL VMG3625-T20A 300MBPS-866MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 4 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…