ADSL ve VDSL arasındaki fark nedir?

Evet artmıyor fakat sen o hizmetten memnun kalmadın diyelim taahhüt varsa cayma bedeli ödersin eğer taahhüt yoksa cayma bedeli ödemezsin. Ve altyapın gayet iyi Santrale'de yakınsın tavsiyem Netspeed firmasıdır. Bir tane daha firma var onu da önerecektim fakat sosyal de yasaklı siteler arasına girmiş.

Gibir net iyi mi hocam

Bir de şimdi geçiş yaptığım takdirde benim Superonline modemim var 8 senedir aboneyim modemde aynı süredir bende bunu geri isterler mi?

Benim Superonline internet paketim ağustos 28'de bitiyor. İnternet paketim ADSL 12 Mbps ancak bana bu yetmiyor. Bir kampanya gördüm Superonline web sitesinde, VDSL 35 Mbps 140 TL sorum şu, şu anda ADSL kullanıyorum, VDSL arasındaki fark nedir ya da herhangi bir yeni modem kurulumu yaparlar mı? Direkt VDSL'ye geçiş yapabilir miyim? Anlayacağım dilden yazarsanız sevinirim.
ADSL santrale kadar bakır kabloyla iletim sağlanır. Teorik olarak 24 mbps download 1 mbps upload verebilme kapasitesi vardır. VDSL saha dolabına kadar bakır, saha dolabından sonrası ise fiber kabloyla iletim sağlanır. Teorik olarak 200mbps hız sunabilmektedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı