ADSL2+ Modem ile Ne Kadar Hız Alınır?

Genelde CAT 5-6 çekiyorlar, CAT kablo tercih edilmesinin bir diğer sebebi klasik 4 telli telefon kablosundan daha sağlamlar ve kalite olarak daha iyiler. Bu kablo çekildikten sonra hızınızın ciddi şekilde artacağını pek sanmıyorum ama ufak miktarda iyileşme elbet olacaktır. Hızınız, bağlı olduğu saha dolabı ve santral ile olan uzaklığınıza bağlı olarak değişiyor.

Türknet ilk abonelikte kurulumda teknikerler vdsl için apartman hat kutusundan daireye yeni bir vdsl kablosu çekiyorlar mı? @AreYouOkey
Onu yapmıyorlar diye biliyorum.
Yoğunluk ile alakalı olarak SNR değeri 8.0 altına inince kopmalar başlıyor, genelde modemi reset atınca düzeliyor.
Yoğunlukla alakası yokmuş. Arıza kaydıma geri dönüş yapıldı. Türk telekom kafasına göre benim hattımı başka bir kabloya takmış. Kablodaki hızda rezil benimki de 35 mbps olunca kopuyormuş. Arıza kaydımdan sonra türknet ekip yolladı. Adamlar hattımı tekrar iyi değere sahip yere takmışlar. Şuanki hat değerlerim: Down 96329 (kb) Upload 32543 (kb) Bir sıkıntım kalmadı modemde sorunsuz. Şuanda kullanıyorum.
Hız Testim: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Son düzenleme:
Peki benim altyapım bir sitede maksimum 17 mbps gösteriyor onların yaptığı kurulumla 17’nin üstüne çıkamaz mıyım? Vdsl bağlantı olarak.
Arkadaşlar an itibariyle internet geldi ve 21mbps hız alıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…