ADSL2+ modem tavsiyesi

O modemdem kullandım dahada kullanmam.Çok fazla ısınıyor ve iyi değil.Ben bu 3 modem arasından alacağım.
IMG-20190311-WA0002.jpg

IMG-20190311-WA0003.jpg

Ben çok memnunum. 😁
10 liraya fan 5 liraya adaptör aldım. Tasarımı gereği ısınan modemimi bu şekilde oda sıcaklığında tutuyorum. Statik IP ile kullandığım için FTP sunucum tarafından sürekli dosya alış verişi yapıyorum ve herhangi bir gecikme, paket kaybı yaşamıyorum. Normalde de yaşamıyordum fakat uzun süreli kullanabilmek için bu yöntemle modemi korumak istedim.

Eki Görüntüle 472379
Eki Görüntüle 472380
Ben çok memnunum. 😁
10 liraya fan 5 liraya adaptör aldım. Tasarımı gereği ısınan modemimi bu şekilde oda sıcaklığında tutuyorum. Statik IP ile kullandığım için FTP sunucum tarafından sürekli dosya alış verişi yapıyorum ve herhangi bir gecikme, paket kaybı yaşamıyorum. Normalde de yaşamıyordum fakat uzun süreli kullanabilmek için bu yöntemle modemi korumak istedim.
Hocam iyi yapmışsınız ama bu kadar fanteziye gerek yok gibi.Türk Telekom Zyxel vmg3312 b10b olan daha iyi bundan fana gerek kalmaz.Bu 3 modem arasında kaldım halada kararsızım.
Eki Görüntüle 472379
Eki Görüntüle 472380
Ben çok memnunum. 😁
Birde birşey benim dikkatimi çekti.Modemin arkası kesilmemiş.Fan havayı nasıl tahliye ediyor?

Hocam iyi yapmışsınız ama bu kadar fanteziye gerek yok gibi. Türk Telekom Zyxel vmg3312 b10b olan daha iyi bundan fana gerek kalmaz. Bu 3 modem arasında kaldım halada kararsızım.

Birde bir şey benim dikkatimi çekti. Modemin arkası kesilmemiş. Fan havayı nasıl tahliye ediyor?
Fan yönü dışarı doğru. Kenarlardan içeri giren düşük basınçlı hava komponentleri soğutup arkadaki panelden havayı dışarı çıkarıyor.

Eki Görüntüle 472379
Eki Görüntüle 472380
Ben çok memnunum. 😁
Ben direkt olarak girişlerden yukarısını testere ile kestim açık olarak kullanıyorum. Mis gibi ısınmadan çalışıyor 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı