şu an türknet aktivasyon sürecinde bağlantı işlemlerinize başladık aşaması son aşamaya geldiler. 29 aralıkta 2 yıllık türk telekom taahhüt sürem bitti. beni aradıklarında 24 35 ve 50 mbps bile vereceklerini söyledi ama ben türknete başvuru işlemi yaptığım için kabul etmedim. 30 aralık günü türk telekom hiçbir kesinti yapmadan bana interneti vermeye devam etti. 31 aralıkta türknet ekibi gelip benden imza aldı ve modem ile ilgili işlem yapmaya başladı. daha sonra türkneti arayarak internet çıkışı yapamadığını söyledi. türknette ona cevap olarak daha geçiş aşamasında oldukları için yapamazsınız dedi. bize daha sonda sonu @turk.net kullanıcı adı ve şifreli bi mesaj geldi. bununla internete erişim sağlayabilirsiniz dedi ama 2 3 gündür wi-fi kullanamıyorum. modemimde tüm ışıklar hala yanıyor ama internet erişimi alamıyorum. internette sorguladığımda türk telekom adsl altyapısı olduğu gözüküyor. kuzenimin evinde de aynı gözüküyor o da türknete geçti ve 75 mbps hız aldığını söyledi. modem için kurulum yapmaya gelen arkadaş da burası türknet altyapısı kullanıyor diyor. türk telekom kapsama haritasında türk telekom adsl kullanılıyor diyor. altyapı sorguladığımda farklı farklı sitelerde hep hızımın vdsl 87 mbps hıza kadar desteklediği söyleniyor. türknete sorduğumda evet 87 mbps hız alacaksınız da diyor.