ADSL'de düşük olan hız VDSL'de yükselir mi?

Yer
Andromeda
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ben Türk Telekom'un 16 Mbps olan ADSL paketini kullanıyorum, bu pakette 10-12 Mbps arası bir hız alıyorum, müşteri hizmetlerine sorduğumda bana VDSL alt yapımın olduğunu, maksimum 44Mbps hız alabileceğimi söylediler, sizce böyle bir şey mümkün mü?
ADSL'de 16'lık pakette 10-12 arası hız alıyorum, 24 Mbps'lik pakete geçtiğimde ortalama kaç alırım?

35'e geçersen 35 alın. 24'e geçersen 24 alırsın.

Tabii hat zayıflama değerlerine bağlı olarak 2-3 MBit daha düşük alabilirsiniz.

Benim merak ettiğim nokta 16'lık pakette bana 10-12 veren altyapı VDSL'de daha fazla verebilir mi yani?
16 mbit pakette iseniz ister VDSL modeme geçin ister başka daha yüksek değerleri olan bir modeme geçin bir şey değişmeyecektir. Yüksek değer alabilmeniz için paketinizi yükseltmeniz gerekecek yani yine hız değerlerleniz 10-16 arası gidip gelir, değişiklik olmaz. Hızımı 44 yapmak istiyorum ama VDSL modemim yok dediğinizde o paket yanında VDSL modem de veririz gibisinden bir şey net derler. Modemi oradan ya da başka yerden alıp almamak size kalmış.

Hocam anlatmak istediğimi tam anlayamadın, şöyle anlatayım, VDSL 24 pakete geçmek istiyorum ama aklıma takılan nokta ADSL 16'lık pakette bana 10-12 veren altyapı 24'de 24'e yakın verebilecek mi?

Hocam anlatmak istediğimi tam anlayamadın, şöyle anlatayım, VDSL 24 pakete geçmek istiyorum ama aklıma takılan nokta ADSL 16'lık pakette bana 10-12 veren altyapı 24'de 24'e yakın verebilecek mi?
Evet, lakin tam 24 alabileceğinizi sanmıyorum. 20-18 arası bir şey alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…