ADSL'de hangi firma daha iyi?

Hangi internet

• TürkTelekom

Oy: 4 40,0%
  • Süperonline

Oy: 5 50,0%
  • Vadofone

Oy: 1 10,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

ÖmerAk361

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, altyapım fiberi ve Uydunet'i desteklemediğinden mecburen ADSL bağlatacağım. Peki önemli soru şu güncel olarak hangi internet almamı önerirsiniz?
Not: Türknet bağlatmıyorum sebebi ise kredi kartı bilgilerimizi alıp otomatik ödeme yapması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone kullanıyorum memnunum. Belki daha iyileri vardır. Şuan kullandığım 16 Mpbs hız. 50 GB AKK. Yanında birde Fil Box verdiler toplam 60₺ gibi bir fiyat ödüyoruz. Eğer Fil Box verirlerse almanızı tavsiye etmem pek lazım değil fazladan 10₺ ödüyorsunuz.

Superonline iyi diyorlar fakat bir türlü bağlanmıyor 2 hafta bekledim sonra iptal edip yeniden Türk Telekom'dan devam ettim.

Sonuç olarak Türk Telekom' a karar verdim salı günü sözleşme imzaladık çarşamba saat 10' da kurulum yapıldı ve kullanmaya başladık. Hız olarak hepsi aynı olacaktı şuan için Türk Telekom' dan memnunum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı