SapkaliPikacu
Kilopat
Sabredip Netspeed gibi sağlayıcılardan 35Mbps VDSL hizmeti 75TL civarına al. Kazıklanmaya değmezTT 16Mbps kullanıyorum 59 VDSL2 altyapım geldi.
ADSL'den VDSL'e geçmek istiyorum fakat bu zamanda aktif internete ihtiyacım var.
Sırf geçmek için VDSL bir modem aldım.
Sorum sizlere şu olacaktı aranızda ADSL'den VDSL'e geçen oldu mu? İnterneti kesildi mi? Ne zaman internetini kullanamaya başlayabildi?
Bu arada TT 24'e 100TL 35'e 115TL istiyor.
Şu hastalık zamanını kısmetse geçer diye ortalık sakinlesin diye 24VDSL paketini sadece 1 yıl için taahhüt yapmak istediğimi belirteceğim.
Yok illa 24 ay derlerseler zaten geçmem.
Bu arada taahhütün sadece 3 ayı kaldı.
Sabredip ISS değişikliğine mi gidilmeli?
Yoksa ne yapabilirim?
Hocam 5 10TL oynasa neyse derim devam ederim sıkıntı yok.Sabredip Netspeed gibi sağlayıcılardan 35Mbps VDSL hizmeti 75TL civarına al. Kazıklanmaya değmez
TT üzerinden ise bence en fazla bir saat sürer. Başka sağlayıcıya geçişte de 3-4 saati geçecek bir kesinti olacağını sanmam.Hocam 5 10TL oynasa neyse derim devam ederim sıkıntı yok.
Fakat ortada 30TL'ye kadar aylık fazladan ücretlendirme var.
2015 kullanıcısıyım aceba bir yolu var mı? Ücretlendirme düşürebilir mi?
Bu arada ADSL'den VDSL'e geçiş yapılırken internetim ne kadar kesilebilir?
TT üzerinden ise bence en fazla bir saat sürer. Başka sağlayıcıya geçişte de 3-4 saati geçecek bir kesinti olacağını sanmam.
Birincisi sakın taahhüt yapma. Çünkü başka bir servis sağlayıcıda o fiyatlara 100mbit hem de taahhüt süz bağlantılar var.
İkincisi TTnete mahküm değilsin eğer VDSL altyapısı var ise diğer servis sağlayıcılara geçebilirsin. Burada dikkat etmen gereken nokta mevcut internet bağlantını iptal etmiyorsun. Geçişte önemli.
Üçüncüsü evet geçiş sırasında internet bağlantın 1 gün civarı gidiyor. Bazı durumlarda daha kısa sürüyor ama sen yine de 1 gün civarı düşün. Ben de öyle olmuştu. Servis sağlayıcı geçiş süreci bir hafta civarı işledi ve bağlantım 1 gün gitti. Ertesi gün kullanıcı adım ve şifrem cep telefonuma sms olarak geldi. Gerekli ayarları yapıp bağlantıyı kurdum.
Bende ADSL'den VDSL'e geçiş yaptım kısaca süreci anlatayım, ilk başta VDSL destekli modemim yoktu onu satın aldım daha sonra bana internetin 1 ile 15 gün arası kesileceğini yani geçişin 1 günde de veya en geç 15 günde de olabileceğini söylediler ve internet kesildi. Şansa geçiş işlemi 1 gün sürdü ve diğer gün bilgilendirme mesajı geldi geçiş işleminin yapıldığına dair ve yeni aldığım VSDL destekli modem ile kurulum gerçekleştirip interneti kullanmaya başladım.TT 16Mbps kullanıyorum 59 VDSL2 altyapım geldi.
ADSL'den VDSL'e geçmek istiyorum fakat bu zamanda aktif internete ihtiyacım var.
Sırf geçmek için VDSL bir modem aldım.
Sorum sizlere şu olacaktı aranızda ADSL'den VDSL'e geçen oldu mu? İnterneti kesildi mi? Ne zaman internetini kullanamaya başlayabildi?
Bu arada TT 24'e 100TL 35'e 115TL istiyor.
Şu hastalık zamanını kısmetse geçer diye ortalık sakinlesin diye 24VDSL paketini sadece 1 yıl için taahhüt yapmak istediğimi belirteceğim.
Yok illa 24 ay derlerseler zaten geçmem.
Bu arada taahhütün sadece 3 ayı kaldı.
Sabredip ISS değişikliğine mi gidilmeli?
Yoksa ne yapabilirim?
Hocam ben de geçtim fakat 18 gündür internet yok modemim ADSL. Modemi Superonline ADSL kullanırken vermişti. İnternet kesik olmasının sebebi o olabilir mi?Bende ADSL'den VDSL'e geçiş yaptım kısaca süreci anlatayım, ilk başta VDSL destekli modemim yoktu onu satın aldım daha sonra bana internetin 1 ile 15 gün arası kesileceğini yani geçişin 1 günde de veya en geç 15 günde de olabileceğini söylediler ve internet kesildi. Şansa geçiş işlemi 1 gün sürdü ve diğer gün bilgilendirme mesajı geldi geçiş işleminin yapıldığına dair ve yeni aldığım VSDL destekli modem ile kurulum gerçekleştirip interneti kullanmaya başladım.