E ezT1mur Femtopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 ADSL VDSL geçtim modem arayüzünden bakınca VDSL geldi gözüküyor ama internet gelmiyor. Modemin tüm ışıkları yanıyor modemi baştanmı kurmalıyım? Not: Hatalı port servisi uyarısı alıyorum.
ADSL VDSL geçtim modem arayüzünden bakınca VDSL geldi gözüküyor ama internet gelmiyor. Modemin tüm ışıkları yanıyor modemi baştanmı kurmalıyım? Not: Hatalı port servisi uyarısı alıyorum.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 1 Ağustos 2022 #2 ezT1mur dedi: ADSL VDSL geçtim modem arayüzünden bakınca VDSL geldi gözüküyor ama internet gelmiyor. Modemin tüm ışıkları yanıyor modemi baştanmı kurmalıyım? Not: Hatalı port servisi uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde sizin tarafınızda bir şey yapmanıza gerek yok. Temiz olsun diyorsanız modemi sıfırlayıp tekrar kurabilirsiniz.
ezT1mur dedi: ADSL VDSL geçtim modem arayüzünden bakınca VDSL geldi gözüküyor ama internet gelmiyor. Modemin tüm ışıkları yanıyor modemi baştanmı kurmalıyım? Not: Hatalı port servisi uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde sizin tarafınızda bir şey yapmanıza gerek yok. Temiz olsun diyorsanız modemi sıfırlayıp tekrar kurabilirsiniz.
E ezT1mur Femtopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 delikarga dedi: Normalde sizin tarafınızda bir şey yapmanıza gerek yok. Temiz olsun diyorsanız modemi sıfırlayıp tekrar kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala sonuç yok.
delikarga dedi: Normalde sizin tarafınızda bir şey yapmanıza gerek yok. Temiz olsun diyorsanız modemi sıfırlayıp tekrar kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala sonuç yok.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 1 Ağustos 2022 #4 ezT1mur dedi: Yaptım ama hala sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Hangi İSS'yi kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp internete bağlanamadığınızı söylerseniz yardımcı olurlar.
ezT1mur dedi: Yaptım ama hala sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Hangi İSS'yi kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp internete bağlanamadığınızı söylerseniz yardımcı olurlar.
E ezT1mur Femtopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #5 delikarga dedi: Hangi ISS'yi kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp internete bağlanamadığınızı söylerseniz yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom çıldırmak üzereyim 3 4 saattir uğraşıyorum bir türlü çözemedim.
delikarga dedi: Hangi ISS'yi kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp internete bağlanamadığınızı söylerseniz yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom çıldırmak üzereyim 3 4 saattir uğraşıyorum bir türlü çözemedim.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 1 Ağustos 2022 #6 ezT1mur dedi: Türk Telekom çıldırmak üzereyim 3 4 saattir uğraşıyorum bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla... 444 1 444 aramayı denediniz mi peki? 444 1 444 arayıp internet için başta 2 tuşlayıp verilen yönlendirmelere göre doğru tuşlamaları yaprak müşteri hizmetlerine erişip sorununuzu iletin. Çözülür 5dkya.
ezT1mur dedi: Türk Telekom çıldırmak üzereyim 3 4 saattir uğraşıyorum bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla... 444 1 444 aramayı denediniz mi peki? 444 1 444 arayıp internet için başta 2 tuşlayıp verilen yönlendirmelere göre doğru tuşlamaları yaprak müşteri hizmetlerine erişip sorununuzu iletin. Çözülür 5dkya.