ADSL'den VDSL'e geçiş nasıl olur?

porfir

Kilopat
Merhaba. Yıllardır sadece ADSL destekleyen bir modemle Türk Telekom'dan ADSL internet hizmeti alıyordum. Kısa zaman önce TürkNet'in 35 Mbps'lik paketine geçtim.
Altyapı sorgulattığımda oturduğum evin altyapısının 62 Mbps'ye kadar desteklediği yazıyor. Zamanında bana Türk Telekom tarafından verilen ve VDSL desteği olan ZyXEL VMG3312-B10B modemini taktım ama yine de aldığım hız 15 Mbps. Merak ettiğim şey ise VDSL'e nasıl geçerim? Evde sabit telefon yok, modemimin kablosu direkt olarak balkondan dışarıya gidiyor. Acaba modem kurulumunda mı bir hata yaptım? Ekte de görüldüğü gibi sadece MYISP_ADSL kısmı aktif gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi VDSL olarak kurdun mu? Ya da paketini başvuru yaparken VDSL olarak mı başvurdun? En kolay yolu Türknet'te müşteri hizmetlerine kayıt bırak online işlemlerden.

Modemi VDSL olarak kurdun mu? Ya da paketini başvuru yaparken VDSL olarak mı başvurdun? En kolay yolu Türknet'te müşteri hizmetlerine kayıt bırak online işlemlerden.

Modem kurulumu bana karışık geldi ve youtube'den izleyerek yaptım yani benim de modem kurulumundan dolayı mı böyle sorusu aklımda. Türknet'e kayıt bıraktım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…