ADSL'den VDSL'e Geçiş Süreci

@CillianMurphy aslında hepsinin bilgisi vardır ancak içeride yaşanan olayı anlatayım sana 72 saat ve 48 saat diyen eski çalışanlardır ve eskiden bildikleri standart bilgiyi veriyorlardır ancak evden çalışma az çalışma muhabbeti nedeniyle 7 gün içinde diyen yeni bir çalışandır ve bu bilgiyi yeni olduğu için taze biliyordur yada sana söylemeden bir yetkilisinden öğrenmiştir diğerleri ise eski oldukları için kafalarında olan bilgiyi vermiştir

Kısaca uzun süre söyleyen doğru demiştir anca arayıp hızlandırmak senin elindedir.

@CillianMurphy bu süreci hızlandırmak için maalesef bir şey uydurmak gerekiyor, örneğin VDSL geçtiğinizde hızınızın yükselmesi için geçtiyseniz " evden çalışıyoruz hız yeterli gelmiyor diye geçtik işimle alakalı sorunlar yaşıyoruz ivedilikle geçiş işleminin tamamlanmasını istiyorum yeterince bekledik farklı firmalarda hizmet alan yakınlarımız aynı gün içinde işlem yaptırdılar başka yerlerde duyurmak istemiyorum" gibi söylemlerde bulunun yeterli olur diye düşünüyorum.

En kötü senaryo şikayetvar sitesinden buraya açtığınız gibi firmayı ekleyip şikayet kaydı açın kimi 24 saat kimi 48 saat demekte diye ilgilenilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…