ADSL'den VDSL'e geçişte port değişimi gerekir mi?

Derbederr23

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Şu anda ADSL internet kullanmaktayım. Taahhüdüm bittiğinde VDSL internete geçmeyi istiyorum. Eğer VDSL'e geçersem port değişimi gerekir mi?

Onlar kendileri geçiriyor zaten. VDSL sana geldiğinde onlar halleder, yoksa zaten geçemezsin.

Evet, duruma bağlı 1-2 gün internetsiz kalabilirsin. O arada ADSL portunu VDSL geçiriyorlar. Dediği gibi yani port değişimini Telekom kendi hallediyor. Modemin Telekom'dan alınma ise otomatik ayarlanıyor. Lakin kendin aldıysan elle ayarlaman lazım VDSL ayarlarını.

Fiziksel müdahaleye gerek yok. Direkt aynı kablodan VDSL'e geçebiliyorsun. Ben yalnızca bir telefon ederek 3 dakika içerisinde geçiş yaptım. Yalnızca boş port olması lazım VDSL'de. Varsa İSS'ni arayıp geçiş yapabilirsin. Taahhüt bitmesine gerek yok.

Merhabalar. Şu anda ADSL internet kullanmaktayım. Taahhüdüm bittiğinde VDSL internete geçmeyi istiyorum. Eğer VDSL'e geçersem port değişimi gerekir mi?
TT kullanıyorsanız taahhüt yenilemesine gerek kalmadan geçebilirsiniz. Başka ISS kullanıyorsanız taahhüt yenilenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…