araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 12 Şubat 2021 #11 uabesni dedi: Bende 3 yıldır 35 Mbps NetSpeed kullanıyorum, Omni DSL ile. Geçiş için referans kodu isterseniz verebilirim. Aylık 5 lira indirim yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Dönüş yaparım.
uabesni dedi: Bende 3 yıldır 35 Mbps NetSpeed kullanıyorum, Omni DSL ile. Geçiş için referans kodu isterseniz verebilirim. Aylık 5 lira indirim yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Dönüş yaparım.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #12 araba lastiği dedi: Yok hocam, anlamadınız. Şimdi ben Vodafone 8Mbps bir paket kullanıyorum. Büyük ihtimalle Netspeed 35 download, 6 upload olan VDSL paketine geçiş yapacağım. Bunun için geçiyorum. Ettim hocam. Maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman Netspeed'e geçiş başvurusu yapar oradan uyumlu modemle kullanırsınız hayırlı olsun.
araba lastiği dedi: Yok hocam, anlamadınız. Şimdi ben Vodafone 8Mbps bir paket kullanıyorum. Büyük ihtimalle Netspeed 35 download, 6 upload olan VDSL paketine geçiş yapacağım. Bunun için geçiyorum. Ettim hocam. Maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman Netspeed'e geçiş başvurusu yapar oradan uyumlu modemle kullanırsınız hayırlı olsun.