ADSL'den VDSL'ye geçmek

endless060

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben TürkNet'ten ADSL hizmeti alıyorum. VDSL'e geçmek istiyorum. Sosyal medyada VDSL'de 16 Mbps desteklemesine rağmen geçeni gördüm. TürkNet'e ısrar ederek geçmiş. Bu mümkün mü? Bende istesem geçebilir miyim?

Herşey hikaye. Bütün iş sana verebileceği maximum hıza bağlıdır. O hız da santrale olan mesafene bağlıdır. Elden birşey gelmez. Şöyle bir satış politikası var ona sakın düşme derim. Benim adresimde normalde Türknet'in altyapısı mevcut ancak bana max 50 mpbs hız verebiliyor. Paketimi ise 100 mpbs hız olarak tanımlıyor ileride daha yüksek hızlara çıkabilirsem diye. Ben şimdi abone olup da bana niye 100 mpbs veremiyorsun diyemem. Umarım anlatabilmişimdir. Ekstra olarak şu konu da var. Zaten altyapınızın müsade ettiği max hızı da sonuna kadar vermiyor hiçbir firma

ADSL 16MBPS hız alırsın. VDSL ise 24MBPS hız alırsın. Önemli olan alt yapın en fazla kaç verebiliyor. Yani ADSL alt yapısına sahip olup VDLS hizmeti alsan bile alacağın maksimum hız limiti 16 MBPS'dir.

Altyapı sorgulamasında ne çıkıyor? Ayrıca Turknet desteğe yazın bakalım ne diyecekler. Bana 1000 metre üzeri sıkıntılı demişlerdi sizin daha yakın görünüyor. Benim 1255 metre civarıydı ama modemde 39 mbitleri görüyordum. Ancak yine de olmaz deyip vermemişlerdi.

Altyapı hızını turknetin sitesinden kontrol ettir eğer 16 mbps den yüksek alıyorsan vdsl ye geçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…