ADSL'den VDSL'ye nasıl geçerim?

Atacanyildiz

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6650 XT OC.
COOLER MASTER TD500 V2
ADATA XPG D41 16x2 32 GB DDR 4 3600 MHz.
750 WATT PSU
2TB M2 SSD NETAC NV3000
Meslek
Bilişim
Kısa bir süre önce alt yapım yoktu yani ADSL idi altyapı sorguluyordum. Şu an tüm sorguladığım yerlerde örneğin Türk Telekom HiperNet başka sitelerde VDSL2 Max 68 Mbps internet diyor port var diyor ben VDSL'ye nasıl geçerim? Uğraştırır mı yoksa kısa ve kolay bir işlem mi?

Altyapı ve VDSL port varsa parayı bastığında kolayca geçersin merak etme

Birkaç gün internetin gidecek.

Telefonla Turk Telekom'u arayıp fibernet internet paketine geçeceğinizi söylediğinizde onların yapacağı fibernet paket değişikliğiyle kolayca geçersiniz. Kullandığınız modem ADSL olduğundan yeni VDSL paketiyle VDSL bir modemle kullanmanız için paket dahilinde size VDSL modemi talebinizle (abonelik ücretine ekleyip taksitlendirerek) vermiş olurlar. Eski ADSL modeminiz VDSL modemin gerektirdiği fibernet hızlarında kullanamazsınız, eski olan ADSL modeminiz yeni pakette çalışamaz.

Yeni pakete uyum birkaç günü alabilir, bu servis sağlayıcıların yeni pakete geçme/değişiklik işlemini bir sıraya alıp uygulamaya koyabilme hızına göre bağlanılma (parola, kullanıcı adıyla erişim) süresi değişebilir. VDSL modem Turk Telekom'dan satın alındıysa iç ayarları ve parola, vb. bilgileri işin uzmanlarınca ayarlandıkları için evde takılır takılmaz fibernet'li olan yeni internete erişimde olası sıkıntılar yaşanmamış olur. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Bilgilendirme için çok teşekkürler fakat modemim adsl2+ destekleyen bir modem şimdi bu işlemi gerçekleştirmek için modem mi değiştirmem lazım

Dün başvurdum bugün aktif oldu Vdsl internetim, port varsa ertesi gün takıyorlar. Tabii ki bunun için uyumlu bir modem olmaso gerekiyor modemin marka modeli nedir yardımcı olayım sana.

Bilgilendirme için çok teşekkürler fakat modemim adsl2+ destekleyen bir modem şimdi bu işlemi gerçekleştirmek için modem mi değiştirmem lazım

VDSL desteği olan bir modem satın alman gerekiyor. Elindeki ADSL destekli modemi kullanamayacaksın.

Dün başvurdum bugün aktif oldu Vdsl internetim, port varsa ertesi gün takıyorlar. Tabii ki bunun için uyumlu bir modem olmaso gerekiyor modemin marka modeli nedir yardımcı olayım sana.
Tn 8960n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…