ADSL'den VDSL'ye nasıl geçerim?

Bende VDSL geçmeyi düşünüyordum dün konuştum Türk Telekom müşteri hizmetleriyle bana 2-15 gün arası internet kesilir dediler. Boş port falan bir şeyler söyledi size en yakın bayiye gidip öğrenebilirsiniz dediler. Kardeşimin dersleri olduğu için şimdilik rafa kaldırdım.

VDSL bir modem alman gerekiyor. ADSL/ADSL2+ destekliyor sadece. VDSL modemini al ve internet kurulumunu yap aynı gün VDSL'e geçiş başvurunu yap ertesi gün aktarırlar. Ben akşam başvurdum ertesi gün öğlen geçişimi yaptılar.
Bende VDSL geçmeyi düşünüyordum dün konuştum Türk Telekom müşteri hizmetleriyle bana 2-15 gün arası internet kesilir dediler. Boş port falan bir şeyler söyledi size en yakın bayiye gidip öğrenebilirsiniz dediler. Kardeşimin dersleri olduğu için şimdilik rafa kaldırdım.
İnternet kesintisi yaşamıyorsunuz, netspeed'den bir sorgulat eğer port varsa geçiş yaparsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı