Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 989 Çözümler 6 Salı 15:05 #1 Aldığım anakartta bulunan bu ibare ne anlama geliyor?
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.112 Çözümler 8 Yer Silicon Valley Salı 15:22 #2 Boş beleş işler hocam. Neymiş efendim yapay zekaya hazır anakartmış.
efebilgin07 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 15:42 #3 Yapay zeka ile uyumlu anakart diyor. Ama yapay zeka ile ne yapacaksanız ki. Sırf anakartı aldırmak için yapılmış boş işler.
Yapay zeka ile uyumlu anakart diyor. Ama yapay zeka ile ne yapacaksanız ki. Sırf anakartı aldırmak için yapılmış boş işler.
Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 989 Çözümler 6 Salı 17:28 #4 efebilgin07 dedi: Yapay zeka ile uyumlu anakart diyor. Ama yapay zeka ile ne yapacaksanız ki. Sırf anakartı aldırmak için yapılmış boş işler. Genişletmek için tıkla... ASUS markası anakartların çoğunda var bu ibare, sadece merak ettim ekstra bir faydası var mı diye.
efebilgin07 dedi: Yapay zeka ile uyumlu anakart diyor. Ama yapay zeka ile ne yapacaksanız ki. Sırf anakartı aldırmak için yapılmış boş işler. Genişletmek için tıkla... ASUS markası anakartların çoğunda var bu ibare, sadece merak ettim ekstra bir faydası var mı diye.