Advanced System Care Programını Öneririr Misiniz?

CCleaner ile ASC aynı keseye hangi mantıkla koyabiliyorsunuz anlamadım. İkiside ayrı ayrı programlar. CCleaner'da neler var ASC'de neler var inceleyin ve görün aradaki dağlar kadar farkı...

Advanced System Care gibi yazılımlar orjinal sistem yapılandırmasını bozmaktadır.
Ayrıca;
C:\Windows\Prefetch klasöründeki gereksiz .db (database)'leri silerek performansı arttırabilirsiniz.

Advanced System Care gibi yazılımlar orjinal sistem yapılandırmasını bozmaktadır.
Ayrıca;
C:\Windows\Prefetch klasöründeki gereksiz .db (database)'leri silerek performansı arttırabilirsiniz.
Hepsini silsem zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sıkıntı çıkmaz. CCleaner programıylada genel tarama yapıp çerez,cookie ve kayıt defteri girdilerini temizleyebilirsiniz.

ASC den uzak dur, Windows dosyalarının içine eder format süresini kısaltır.

Ben hem eski PC'de ve yeni PC'de kullandım
Bence adcanced System Care hem PC'yi yavaşlatıyor gemde PC'nin çökmesine yol açıyor. Driver Booster beta sürümü yanlış sürücü yüklüyor ve PC'nin (Win 8.1 ) mavi ekran vermesine yol açıyor hatta bu nedenle de benim PC çöktü. Uninstaller ise zararsız bence işini görür. Malvare figher işinı görur ama sana Avast'ın daha yararlı olacağını söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…