Advanced System Care Windows 8.1'i Bozdu

Agressive

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar, Windows 8.1 Pro Vl Kurdum Pc'ye Güncelleştirmeleri Başarılı Bir şekilde Aldım.

Yalnız uyumluluk sorunundanmı bilmem ama Bakım Ve onarım programı kurdum Advanced System Care Diye. Enson tarattım regedit ayarları filan vesayre optimize etti. Ancak Sabah Pc yi Açtıgımda Masaüstü normal. Bilgisayarım Sağ tıkladıgım zaman özelliklere Giriyordu fakat birşey göstermiyor. Hiç bir programa girmiyordu. Bunun sorunu Söylediğim yazımlımdanmı kaynaklanıyor Yoksa Başka sebepten mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

THE_MILLER Konuyu cevaplamış ama yine de bir şeyler eklemek istedim. Bahsi geçen programı Windows 8 ile denemiştim bir takım sorunlar nedeniyle bende kaldırdım, Windows 8.1 daha yeni ve daha tam stabil olmamış örnek olarak amd crossfire sorunları devam etmekte. Sana tavsiyem hiç bir şey yapma zaten Windows kendiliğinden yapılması gerekenleri yapıyor.

ASC'de kurcalanmaması gereken, işletim sistemine veya bir programın gerekli bir şeyini silen eklentiler var. Genel itibariyle iyi bir program olduğunu da düşünmüyorum. CCleaner günlük kullanımlar için yeterli. Fazla yetkiye gerek yok.
Cevabınız için teşekkür ederim. En kısa zamanda yazım hatalarımı'da, düzeltmeye çalışacağım saygılarımla

Böyle yazılımlardan uzak durmak gerek. Arkadaşım kullanıyordu bi zaman, bana şöyle iyi böyle iyi diyordu. Birğün bilgisayarına format attım ve ASC programını yükledim. Daha işletim sistemi yeni olmasına rağmen, ASC harici program kurmadım ona göstermek için, ASC taraması bitti , yok şu hatalar düzeltildi yok gereksiz program artıkları temizlendi, daha yeni işletim sisteminde, yani anlayacağınız çöp program.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı