AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #11 Hüsnü_Çoban dedi: Gerekli değil, isteğe bağlı olarak soruluyor. Genişletmek için tıkla... SS atar mısınız? @Hüsnü_Çoban durum bildirir misiniz? Son düzenleme: 26 Nisan 2021
Hüsnü_Çoban dedi: Gerekli değil, isteğe bağlı olarak soruluyor. Genişletmek için tıkla... SS atar mısınız? @Hüsnü_Çoban durum bildirir misiniz?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 26 Nisan 2021 #12 Bu arada bu yazılım sistem registry dosyalarına genelde zarar veriyor. Sistem geri yükleme noktanız varsa direkt olarak o noktaya geçin.
Bu arada bu yazılım sistem registry dosyalarına genelde zarar veriyor. Sistem geri yükleme noktanız varsa direkt olarak o noktaya geçin.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #13 Evet. Bir noktadan sonra sisteminize mavi ekran çıkmasına neden olabilir. Bir şeye falan yaradığı yok. Onu sildim bunu çözdüm falan diyor ama hepsi yalan. Hiç kurmazsan daha iyi.
Evet. Bir noktadan sonra sisteminize mavi ekran çıkmasına neden olabilir. Bir şeye falan yaradığı yok. Onu sildim bunu çözdüm falan diyor ama hepsi yalan. Hiç kurmazsan daha iyi.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2021 #14 IObit hep sıkıntı. Yerine Wisecleaner deneyebilirsiniz. @AJFA gereken cevabı yazmış.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #15 2 yıldır kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 26 Nisan 2021 #16 AJFA dedi: SS atar mısınız? @Hüsnü_Çoban durum bildirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaldırdım. Kaldırırken "Sistem tarafından yönetilen dosyalarda kaldırılsın mı?" diye soru vardı. Ne olur ne olmaz tiki işaretlemedim.
AJFA dedi: SS atar mısınız? @Hüsnü_Çoban durum bildirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaldırdım. Kaldırırken "Sistem tarafından yönetilen dosyalarda kaldırılsın mı?" diye soru vardı. Ne olur ne olmaz tiki işaretlemedim.