tuhafım Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 23 Nisan 2022 #1 Sanal makineye her tür adware programı kurmaya karar verdim. Ne önerirsiniz? Avast vs. iniyor şu anda.
Sanal makineye her tür adware programı kurmaya karar verdim. Ne önerirsiniz? Avast vs. iniyor şu anda.
S Sxatil Zeptopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 34 23 Nisan 2022 #2 tuhafım dedi: Sanal makineye her tür adware programı kurmaya karar verdim. Ne önerirsiniz? Avast vs. iniyor şu anda. Eki Görüntüle 1368684 Genişletmek için tıkla... Eset > all
tuhafım dedi: Sanal makineye her tür adware programı kurmaya karar verdim. Ne önerirsiniz? Avast vs. iniyor şu anda. Eki Görüntüle 1368684 Genişletmek için tıkla... Eset > all
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 23 Nisan 2022 #3 Malwarebytes iyidir.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #4 Sadece adware içinse AdwCleaner üzerine tanımam. Sürprizbozan: Not Driver Booster tarzı uygulamalar kullanmayın.
Sadece adware içinse AdwCleaner üzerine tanımam. Sürprizbozan: Not Driver Booster tarzı uygulamalar kullanmayın.
tuhafım Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 23 Nisan 2022 #5 Siz anlamadınız galiba. Ben sanal makinenin içinden geçmek istiyorum. Antivirüs değil.
caseyyy Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 588 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #6 Mediaget varsa başka bir şeye gerek yok Sürprizbozan: İlgili Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: Nasıl unuturum, Bonzibuddy kesinlikle olması gerekli. Butterflies on desktop da güzel bir eklenti
Mediaget varsa başka bir şeye gerek yok Sürprizbozan: İlgili Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: Nasıl unuturum, Bonzibuddy kesinlikle olması gerekli. Butterflies on desktop da güzel bir eklenti
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #7 tuhafım dedi: Siz anlamadınız galiba. Ben sanal makinenin içinden geçmek istiyorum. Antivirüs değil. Genişletmek için tıkla... Biz anlamadık değil, sen anlatamadın. Öyle deyip "Avast iniyor şu anda." dersen ne anlaşılır sence?
tuhafım dedi: Siz anlamadınız galiba. Ben sanal makinenin içinden geçmek istiyorum. Antivirüs değil. Genişletmek için tıkla... Biz anlamadık değil, sen anlatamadın. Öyle deyip "Avast iniyor şu anda." dersen ne anlaşılır sence?
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 23 Nisan 2022 #8 tuhafım dedi: Siz anlamadınız galiba. Ben sanal makinenin içinden geçmek istiyorum. Antivirüs değil. Genişletmek için tıkla... Ne kadar crack program öneren site varsa gir ve reklamlara tıkla o zaman dostum.
tuhafım dedi: Siz anlamadınız galiba. Ben sanal makinenin içinden geçmek istiyorum. Antivirüs değil. Genişletmek için tıkla... Ne kadar crack program öneren site varsa gir ve reklamlara tıkla o zaman dostum.
tuhafım Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 23 Nisan 2022 #9 mustaine dedi: Biz anlamadık değil, sen anlatamadın. Öyle deyip "Avast iniyor şu anda." dersen ne anlaşılır sence? Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız hocam. BlackShadow dedi: Ne kadar crack program öneren site varsa gir ve reklamlara tıkla o zaman dostum. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapıyorum da sadece mediaget ve telefon numarası girme siteleri çıkıyor.
mustaine dedi: Biz anlamadık değil, sen anlatamadın. Öyle deyip "Avast iniyor şu anda." dersen ne anlaşılır sence? Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız hocam. BlackShadow dedi: Ne kadar crack program öneren site varsa gir ve reklamlara tıkla o zaman dostum. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapıyorum da sadece mediaget ve telefon numarası girme siteleri çıkıyor.
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 23 Nisan 2022 #10 Yanlış sürücüler kur. Avast, ESET, Kaspersky aklına gelebilecek her antivirüsü kur. Tüm internet tarayıcılarını kur. Sahte oyun sitelerindeki reklamlardan sahte indirmeler yap. Daha ne olsun
Yanlış sürücüler kur. Avast, ESET, Kaspersky aklına gelebilecek her antivirüsü kur. Tüm internet tarayıcılarını kur. Sahte oyun sitelerindeki reklamlardan sahte indirmeler yap. Daha ne olsun