Adware program önerileri

10 MB GTA V iyi gider.
Crack Chrome.
Crack Java.

Ha dikkat et böyle söylüyoruz da bilgisayarında yer kalmazsa. Bu arada yeni öneri buldum. Şu link geçme siteleri bazen setup.exe gibi dosyalara atıyor ya. O dosyayı kur. Acaba ne kuruyor?

KMSPico'da olabilir hocam. Aklıma geldikçe yazayım. Sizde sonucu belirtin.

Crack Bandicam.

Ashampoo diye bir marka vardı. Onun antivirüsünü kur. Ha bu arada çok pistir bulaştımı gitmez komşumuzun bilgisayarını almıştım kendi bilgisayarım bozuk olduğu için 3 saat silmeye çalışmıştım.
Hocam çok cesursunuz. Ben daha bilgisayarımın üzerine nefes almaya korkuyorum siz de sanal makinada deneyler yapıyorsunuz. Helal olsun valla.

Hocam çok cesursunuz. Ben daha bilgisayarımın üzerine nefes almaya korkuyorum siz de sanal makinada deneyler yapıyorsunuz. Helal olsun valla.
Bilgisayarı kullanmayacaksanız neden aldınız?
Kullanılması gerek.

KMSPico'da olabilir hocam. Aklıma geldikçe yazayım. Sizde sonucu belirtin.
Yükledim, autospico ve kmspico'yu açtım sadece arkadan cs 1.6 gibi bir oyundan alınmış gibi kız sesleri geldi.
Bulamadım hocam :/
Ha dikkat et böyle söylüyoruz da bilgisayarında yer kalmazsa. Bu arada yeni öneri buldum. Şu link geçme siteleri bazen setup.exe gibi dosyalara atıyor ya. O dosyayı kur. Acaba ne kuruyor?
Deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…