mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #1 Sonuçlar bunlar. Tencent bulmuş vs. ama anlayamadım. Bilen bir arkadaş bakarsa sevinirim. Dosya Ekleri AdwCleaner[S00].txt 2,6 KB · Görüntüleme: 285 AdwCleaner[C00].txt 2,6 KB · Görüntüleme: 56
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 7 Ekim 2020 #2 Bulduğu şey PUA yani Potansiyel Olarak İstenmeyen Yazılım. Ciddi bir virüs değil. Temizlediyse sıkıntı olmaz.
Bulduğu şey PUA yani Potansiyel Olarak İstenmeyen Yazılım. Ciddi bir virüs değil. Temizlediyse sıkıntı olmaz.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 7 Ekim 2020 #3 mustaine dedi: Sonuçlar bunlar. Tencent bulmuş vs. ama anlayamadım. Bilen bir arkadaş bakarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tencent gördüm bu PUBG'nin firması diye biliyorum sıkıntı olcağını sanmıyorum.
mustaine dedi: Sonuçlar bunlar. Tencent bulmuş vs. ama anlayamadım. Bilen bir arkadaş bakarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tencent gördüm bu PUBG'nin firması diye biliyorum sıkıntı olcağını sanmıyorum.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #4 Ben biraz sağlamcıyım. Adw ile bu sonuç çıktıktan sonra bir daha tarattım sonra Malwarebytes tarattım şu an ESET tarıyor
Ben biraz sağlamcıyım. Adw ile bu sonuç çıktıktan sonra bir daha tarattım sonra Malwarebytes tarattım şu an ESET tarıyor
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 7 Ekim 2020 #5 mustaine dedi: Ben biraz sağlamcıyım. Adw ile bu sonuç çıktıktan sonra bir daha tarattım sonra Malwarebytes tarattım şu an ESET tarıyor . Genişletmek için tıkla... Bir de Kaspersky ile tarayın hocam tam olsun .
mustaine dedi: Ben biraz sağlamcıyım. Adw ile bu sonuç çıktıktan sonra bir daha tarattım sonra Malwarebytes tarattım şu an ESET tarıyor . Genişletmek için tıkla... Bir de Kaspersky ile tarayın hocam tam olsun .
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #6 Xtron dedi: Bir de Kaspersky ile tarayın hocam tam olsun . Genişletmek için tıkla... Tarayayım mı ki gerçekten?
Xtron dedi: Bir de Kaspersky ile tarayın hocam tam olsun . Genişletmek için tıkla... Tarayayım mı ki gerçekten?
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 7 Ekim 2020 #7 mustaine dedi: Tarayayım mı ki gerçekten? . Genişletmek için tıkla... O kadar programı kullabndıktan sonra o eksik kalmış bence .
mustaine dedi: Tarayayım mı ki gerçekten? . Genişletmek için tıkla... O kadar programı kullabndıktan sonra o eksik kalmış bence .
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #8 Malwarebytes taraması çok kısa sürdü ancak Eset son baktığımda 37 dakikadaydı üzerine de sürdü biraz. Sebebi nedir?
Malwarebytes taraması çok kısa sürdü ancak Eset son baktığımda 37 dakikadaydı üzerine de sürdü biraz. Sebebi nedir?