AdwCleaner kullanmalı mıyım?

Hocam dediğim gibi, bu yazılım tüm zararlılar için değil. Reklam zararlılarını bulmak için. O yüzden şüphelendiğinizde taratıyorsunuz bilgisayarı.

Hocam Malwarebytes Free Kaspersky İnternet Security ve AdwCleaner var çakışırlar mı? Malwarebytes kapalı koruması.

Hocam Malwarebytes Free Kaspersky internet Security ve AdwCleaner var çakışırlar mı? Malwarebytes kapalı koruması.

Malwarebytes koruma açık değilse sorun olmaz eğer benim sistem iyi diyorsan adw cleaner yükleyebilirsin. Ama Kaspersky bin gerçek zamanlı korumasından bir virüs sızacağını zannetmem.
Malwarebytes koruma açık değilse sorun olmaz eğer benim sistem iyi diyorsan adw cleaner yükleyebilirsin. Ama Kaspersky bin gerçek zamanlı korumasından bir virüs sızacağını zannetmem.
*Kaspersky'nin

Ben kullanıyorum ayda bir kez aklıma geldikçe taratıp kapatacağın programdır kendisi. Çakışmaz akmaz kokmaz

*Kaspersky'nin
Sıkıntı olacağını sanmıyorum
Kaldırdım her açılışta izin istiyor falan. Galiba tarama için Malwarebytes kullanmaya devam edeceğim. Bende program zannetmiştim. Direkt exe olarak çalıştırılıyor.

Kaldırdım her açılışta izin istiyor falan. Galiba tarama için Malwarebytes kullanmaya devam edeceğim. Bende program zannetmiştim. Direkt exe olarak çalıştırılıyor.

Evet hocam. Direkt exe olarak yükleniyor ama devamlı olarak kullanmayacaksınız ki? Malwarebytes ile AdwCleaner farklı amaçlar için.

Evet hocam. Direkt exe olarak yükleniyor ama devamlı olarak kullanmayacaksınız ki? Malwarebytes ile AdwCleaner farklı amaçlar için.
Hocam en kötü ayda bir indiririm. Az bir şey zaten.

Doğru olanı yapmışsın. Bilgisayardan o kadar şüphe ediyorsan bir kere tarat sil. Ondan sonra Kaspersky her türlüsünden korur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…