TheArway Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 Sorunum başlıktaki gibi. Ne olur ne olmaz kaldırmak istiyorum bir yolu var mı? Geri alma vb...
ReNkLiBuKaLeMuN Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #2 TheArway dedi: Sorunum başlıktaki gibi. Ne olur ne olmaz kaldırmak istiyorum bir yolu var mı? Geri alma vb... Genişletmek için tıkla... Kaldırmak derken nereden kaldırmaktan bahsediyorsunuz?
TheArway dedi: Sorunum başlıktaki gibi. Ne olur ne olmaz kaldırmak istiyorum bir yolu var mı? Geri alma vb... Genişletmek için tıkla... Kaldırmak derken nereden kaldırmaktan bahsediyorsunuz?
TheArway Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #3 ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Kaldırmak derken nereden kaldırmaktan bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan tamamen silmek.
ReNkLiBuKaLeMuN dedi: Kaldırmak derken nereden kaldırmaktan bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan tamamen silmek.