LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 6 Nisan 2021 #1 1995 model 1.3 Toyota corollanın benzin göstergesindeki sarı ışık eskiden benzin az iken yanardı şimdi depoda yarım depo benzin var ama sürekli hep yanıyor sebebi ne olabilir? Dosya Ekleri 20210406_190315.jpg 95,1 KB · Görüntüleme: 421
1995 model 1.3 Toyota corollanın benzin göstergesindeki sarı ışık eskiden benzin az iken yanardı şimdi depoda yarım depo benzin var ama sürekli hep yanıyor sebebi ne olabilir?
Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.464 Çözümler 4 6 Nisan 2021 #2 Sensör bozulmuş olabilir veya takoda elektriksel arıza vardır tahminimce.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 6 Nisan 2021 #3 Benzin deposundaki şamandıra kaymış olabilir.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 7 Nisan 2021 #4 The Anorak dedi: Benzin deposundaki şamandıra kaymış olabilir. Genişletmek için tıkla... Şamandıra kaysa benzinin ne kadar olduğunu da yanlış göstermez mi? Mefistofeles dedi: Sensör bozulmuş olabilir veya takoda elektriksel arıza vardır tahminimce. Genişletmek için tıkla... Bende ondan şüpheleniyorum.
The Anorak dedi: Benzin deposundaki şamandıra kaymış olabilir. Genişletmek için tıkla... Şamandıra kaysa benzinin ne kadar olduğunu da yanlış göstermez mi? Mefistofeles dedi: Sensör bozulmuş olabilir veya takoda elektriksel arıza vardır tahminimce. Genişletmek için tıkla... Bende ondan şüpheleniyorum.
Ercan OZAN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 1.421 Makaleler 2 Çözümler 6 7 Nisan 2021 #5 Şamandıra da problem olsa benzini de göstermez, elektriksel bir problem gibi gözüküyor. Tekrar yakıt alıp deneme yaptınız mı hiç?
Şamandıra da problem olsa benzini de göstermez, elektriksel bir problem gibi gözüküyor. Tekrar yakıt alıp deneme yaptınız mı hiç?
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 8 Nisan 2021 #6 Ercan OZAN dedi: Şamandıra da problem olsa benzini de göstermez, elektriksel bir problem gibi gözüküyor. Tekrar yakıt alıp deneme yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Bayağıdır hep böyle bir ara depoyu da fullemiştim ama hala yanıyordu.
Ercan OZAN dedi: Şamandıra da problem olsa benzini de göstermez, elektriksel bir problem gibi gözüküyor. Tekrar yakıt alıp deneme yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Bayağıdır hep böyle bir ara depoyu da fullemiştim ama hala yanıyordu.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 8 Nisan 2021 #7 İyi bir oto elektrikçi tanıdığınız varsa götürün, büyük bir sorun değil.
Onatygt Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 997 Çözümler 4 Yer İstikbal göklerdedir! M.Kemal ATATÜRK Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2021 #8 Şamandıranın alt noktasında bazı araçlarda sensör oluyor ondan olabilir belki. Muhtemelen göstergede problem var ama.
Şamandıranın alt noktasında bazı araçlarda sensör oluyor ondan olabilir belki. Muhtemelen göstergede problem var ama.